maart 2011

Vrolijke Mama van de maand is Yolanda
Op twitter vind je haar als @yolanda301074

Hoe ziet jouw gezin eruit?
Mijn naam is Yolanda, 35 jaar oud (werkzoekende, moeder, huisvrouw) en gehuwd met Edwin, 39 jaar oud (vrachtwagenchauffeur) en wij samen hebben twee kanjers van kinderen, Quinty (bijna 9 jaar) en Guus (mei 2005- juni 2005*)

Waar ben je trots op?
Ik ben trots Quinty omdat ze een spontane, lieve en sociale meid is. Ze supergoed haar best doet in groep 5. Trots was ik op Guus* die een strijd leverde tijdens zijn ziektebed, (helaas kon hij de strijd niet aan omdat taaislijmziekte (CF) geconstateerd werd naast zijn middenrifbreuk waar hij geboren mee werd). Trots op Edwin omdat hij mij steun en toeverlaat is, en het soms echt te verduren met me heeft sinds ik met een burn out thuis zit.

Waar word je vrolijk van?
Ik wordt vrolijk van muziek, vrolijk van Quinty als ze weer met een leuk verhaal of mop thuis komt na school en de naschoolse opvang. Ik wordt vrolijk van de zomer, heerlijk buiten met Quinty en Edwin in het zwembad achter in de tuin en daarna gezellig bbq-en.

Heb je een goede tip voor andere moeders?
Mijn tip wat betreft gezondheid van kinderen en artsen in ziekenhuizen.. laat je nooit afschepen.. ga op je gevoel af als jij denkt dat een arts ernaast zit.

Oproep!!
Ik draag een warm hart aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Ze behartigen de belangen van mensen met CF en hun omgeving. Ze maken (digitaal) lotgenotencontact mogelijk en geven voorlichting aan patiënten, ouders, partners, begeleiders en deskundigen. De NCFS beheert de Nederlandse CF Registratie: een database ten behoeve van onderzoek, met geanonimiseerde medische gegevens van vrijwel alle mensen met CF in Nederland. We financieren en stimuleren wetenschappelijk onderzoek, waar heel veel geld voor nodig is. Dit jaar ben ik begonnen met het voorbereiden en organiseren van Auction for Life.. een benefietveiling waar de opbrengsten voor de bovenstaande stichting zijn. Voor deze benefietveiling kan ik nog diensten en artikelen gebruiken. Je bent ook welkom om op deze benefietveiling aanwezig te zijn.

Wil je meer informatie over Auction for Life.. lees dan www.tributetoguus.wordpress.com of bezoek mijn E-Shop http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/tributetoguus eens t.b.v. de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting.

Reageer

*


+ 9 = dertien