mei 2011

Vrolijke Mama van de maand mei is Mariëlle. Moeder en het gezicht achter Tante Koekie

Hoe ziet jouw gezin eruit?

Ik woon samen met Bas en onze 2 jongens, Noah van 4 en Jesse van 3. Het is bij ons een gezellige drukte met 2 van die kleine mannen!

Waar ben je  trots op?

Ik ben ontzettend trots op mijn gezin. Het is zo leuk om te zien dat de jongens, zo klein als ze zijn, al helemaal hun eigen persoontje zijn. Natuurlijk ben ik ook heel trots op www.tantekoekie.nl. Deze webshop heb ik in januari 2010 opgericht. Ik had altijd al de wens om zelfstandig ondernemer te zijn. Nadat de kinderen waren geboren werd die wens alleen maar sterker, omdat ik dan mijn eigen werktijden kon indelen. Ook heel fijn is dat ik nu mijn liefde voor mooie, originele spulletjes kan delen met alle andere veel-te-drukke-mama’s die ook geen tijd kunnen vinden om de stad in te gaan. Voor mij de ideale combinatie!

Waar word je vrolijk van?

Ik word heel vrolijk van mijn kinderen. Ze maken me vaak erg aan het lachen met hun gekke uitspraken of grapjes. Ik word ook erg vrolijk van een weekendje weg, een etentje, een goed boek, een mooi glas wijn, leuke reacties op mijn site, en nog veel en veel meer!

Sinds kort is Tante Koekie ook actief op Facebook. Word vriend(in) van Tante Koekie en je bent als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, aanbiedingen en acties!
Enne…extra leuk: onder de eerste 100 friends wordt een superleuk “Tante Koekie Pakket” verloot!

Reageer

*


2 + negen =