Tribute to Guus

vrijdag 25 februari 2011 | reageer (1)

Neem eens de tijd om dit even te lezen…

http://www.tributetoguus.wordpress.com

Tribute to Guus is opgezet door Yolanda de Fijter-Raijmakers als eerbetoon aan haar zoon Guus. Guus had Cystic Fibrosis (taaislijmziekte) en Congenitale Hernia Diafragmatica (aangeboren middenrifbreuk). Nog geen maand na zijn geboorte is Guus op 12 juni 2005 overleden. Met Tribute to Guus zet Yolanda zich in voor de strijd tegen Cystic Fybrosis.

Op haar website schrijft ze over haar ervaring met Cystic Fybrosis en met originele acties haalt ze geld op voor voor onderzoek naar deze ziekte.

De opbrengsten van Tribute to Guus gaan naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Deze stichting maakt zich sterk voor alle lotgenoten van Guus en zij financieren en stimuleren wetenschappelijk onderzoek naar Cystic Fibrosis.

Met verschillende acties vraagt Tribute to Guus aandacht voor CF. In 2010 liep Yolanda samen met haar dochter de avondvierdaagse in Zeeland (Noord-Brabant) om aandacht te vragen voor deze ziekte. Ook heeft ze een flessenactie georganiseerd om geld op te halen voor de Nederlandse Stichting Cystic Fibrosis. Bij deze actie werd aan de klanten van de plaatselijke supermarkt gevraagd om hun statiegeld kwitantie te schenken.Hiermee heeft Tribute to Guus ruim 250 euro opgehaald voor de strijd tegen CF!

Op 7 mei 2011 organiseert Tribute to Guus de benefiet veiling “Auction for Life”. De gehele opbrengst gaat naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting.

Op zaterdag 7 mei 2011 ben je vanaf 3 uur ’s middags welkom in Café Salut in Boekel voor het bijwonen van de veiling “Auction for Life”. Alle opbrengsten van de veiling én een deel van de opbrengsten van de consumpties komen ten goede aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting.

Er worden ontzettend veel leuke spullen en diensten geveild, dus vergeet je portemonnee niet! Er worden ontzetten veel leuke spullen en diensten geveild bij Auction for Life. Wil je nu al weten waarop je kan bieden? Dat kan! Kijk maar eens op http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/tributetoguus.

Tribute to Guus is tevens op zoek naar donateurs die hun spullen of diensten kosteloos beschikbaar willen stellen voor deze veiling. Heb jij fraaie foto’s, mooie wenskaarten of andere leuke hebbedingetjes in de aanbieding? Geef je op en laat deze spullen veilen ten bate van de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting!

1 reactie op “Tribute to Guus”

  1. unlitlelism 9 mei 2011 at 23:27 #

    goede start


Reageer

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.