Familiemediator Petra

Sinds 7 jaar vorm ik (1964) samen met manlief een samengesteld gezin, zelf een prachtzoon van bijna 10, een stiefpuberjongen van bijna 15 en een stiefdochter van 17 jaar. Met mijn ex heb ik een uitstekende band en dat maakt het leven stukken gemakkelijker.

Trots
Ben trots op mijn eigen bedrijf, Minerva, en de samenwerking met mijn compaan Bernard in Familie Op Stelten. Zoals mijn moeder altijd zegt: ik ben een aanwezig typje, extravert, vrolijk en mensgericht. Volgens manlief praat ik zelfs tegen lantaarnpalen…

Vrolijk
Ik word vrolijk  van zeven jonge nijlganzen achter elkaar in de singel, zoonlief naast mij in de auto en een vers nieuw boek van Karen Slaughter.

Ik help graag mensen om het gesprek met zichzelf of de ander aan te gaan, zodat het plezier in werk en leven weer terugkomt. Dit doe ik in de vorm van mediation of coaching, of het geven van praktische adviezen over werk zoeken en vinden.

Workshop
Ga conflicten te lijf! In deze actieve workshop leert de moeder hoe om te gaan met de dagelijkse conflicten in huis en op het schoolplein door gebruik te maken van mediation/bemiddelingstechnieken. Ook interessant voor moeders die vanuit werksituaties te maken hebben met mediation of nadenken over het zelf volgen van een mediationopleiding.


 

1 reactie op “Familiemediator Petra”

  1. [...] Familiemediator Petra [...]


Reageer

*


− vijf = 4