Kunstzinnige Jaedy

Hallo, mijn naam is Jaedy Elzinga. Ik ben 28 jaar en woonachtig in Rotterdam. Oorspronkelijk kom ik uit Den Haag maar ik heb sinds een half jaar de stap gemaakt om in Rotterdam samen te gaan wonen. Wij hebben nog geen kinderen maar die zouden wij in de nabije toekomst graag willen krijgen.

Van beroep ben ik kunstzinnig therapeut en ik geef tekenles op een VMBO school.

Trots
Ik ben trots op mijn creativiteit,  intuïtie en improvisatievermogen. Ik kan ze altijd goed gebruiken in onverwachte situaties.

Vrolijk
Ik word vrolijk en enthousiast van ongerepte natuur, live muziek, creatief bezig zijn (tekenen, schilderen, boetseren, meubels maken) en kinderen.

Mijn specialiteit is intuïtief werken. Ik reageer op mijn omgeving en anticipeer op wat de omgeving op dat moment nodig heeft. Dit aspect komt mij erg goed van pas tijdens het geven van een workshop.

Workshops
Ik bied een kunstzinnige workshop ‘Waarnemend tekenen’ aan voor volwassenen. In deze workshop kom je op een kunstzinnige  wijze meer te weten over de manier waarop je naar je omgeving kijkt. Hoe je waarneemt. Je leert je waarnemingen en gevoelens van elkaar te scheiden waardoor je je omgeving objectiever kan waarnemen. Dit kan bijvoorbeeld helpen bij de opvoeding van je kinderen en in je persoonlijke relaties.

Contact

Website: www.kunstzinnigonderweg.nl

Binnenkort ook op www.aardsedingen.nl

1 reactie op “Kunstzinnige Jaedy”

  1. [...] Kunstzinnige Jaedy [...]


Reageer

*


× zes = 42